ANA SAYFA > İZMİR > İzmir, Dubai’de tanıtıldı

İzmir, Dubai’de tanıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir, Dubai’de tanıtıldı

İzmir Ortadoğu’nun en büyük turizm fuar ı olan Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 23. Kez düzenlenen Arabian Travel Market Turizm Fuarı’nda tanıtıldı.

İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği, Swissôtel Büyük Efes İzmir, Svalinn Hotel, Omega Tour,Double Tree By Hilton İzmir Airport, Wyndham Grand İzmir Özdilek ve Privilige Voyages temsilcilerinin  beraber katıldığı fuarda İzmir standı yoğun ilgi gördü.

İzmir Kalkınma Ajansı Tanıtım ve Dış İlişkiler Birimi Uzmanı Serkan GÜMÜŞ “İZKA  tarafından fuarın hedef kitlesine uygun bir şekilde hazırlanan ortak İzmir standı ile daha güçlü bir İzmir tanıtımı yaptık, sektörümüzün turizm fuarlarında bizi yalnız bırakmamış olmasını  önemli görüyoruz bundan sonraki fuarlarda da daha fazla katılımın olması İzmir’in turizm potansiyelini değerlendirebilmesi açısından önemli olacaktır. İzmir’den Birleşik Arap Emirlikleri’ne direkt uçuşların yapılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Fuar bu çalışmaların olgunlaşması için önemli fırsatlar yarattı. İzmir’e çok ciddi bir talep olduğunu görüyoruz” dedi.

Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı olan ATM 2016, 25-28 Nisan tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirildi. Bu yıl 23. kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı Fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceği temizliyorlar
Sonraki Haber Galatasaray maçının tarihi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?