ANA SAYFA > GÜNDEM > Geleceği temizliyorlar

Geleceği temizliyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceği temizliyorlar

Karşıyaka Rotaract ve Interact Kulüpleri, Ağustos ayından bu yana topladıkları elektronik atıkları geri dönüşümlerinin yapılması üzere elektronik atık ve geri dönüşüm şirketine teslim etti. Yardımsever Atıklar oluşumunun katkısıyla, elde edilecek geliri Bayraklı Onur Mahallesi'ndeki kadınların meslek edindirilmeleri için oluşturulmuş 'sosyal sınıf'a aktaracaklarını belirttiler.

Kulüp üyeleri 'Geleceği Temizliyoruz!' adını verdikleri proje hakkında ; ‘’Elektronik atık tehdidinin çevreye ve insanlara verdiği-vereceği zararlar konusunda farkındalık yaratmak, bu konuda toplumu bilinçlendirmek, en önemlisi de günlük hayatımızın sıradan bir parçası haline gelmiş bu  atıkların sebep olduğu hastalıklara dikkat çekmek amacıyla onlarca kilo atık toplamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Sürdürülebilir bir çevre ve nefes alınabilir gelecek için önümüzündeki yüzyılın en büyük tehditlerinden biri olacak olan bu tehdit konusunda herkesi bilinçlendirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KES, Play-off biletini kaptı
Sonraki Haber İzmir, Dubai’de tanıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?