ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Devlet Opera ve Balesi Lüküs Hayat müzikalini sergiliyor

İzmir Devlet Opera ve Balesi Lüküs Hayat müzikalini sergiliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Devlet Opera ve Balesi Lüküs Hayat müzikalini sergiliyor

İzmir Devlet Opera ve Balesi, sahne yönetmenliğini Haldun DORMEN’in, müziklerini Cemal Reşit Rey’in yaptığı yazarının Ekrem Reşit REY olduğu bir Türk klasiği Lüküs Hayat müzikalini seyirci ile bir kez daha buluşturuyor.

Dünya prömiyerini 1933 yılında İstanbul’da yapan Lüküs Hayat eseri aslına sadık kalınarak 5 Haziran gecesi Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında seyircisiyle  buluşacak.

Türk toplumunun batı ile yüzleşmesini ve bu çevrede yaşadığı güçlükleri sahneye taşıyan Lüküs Hayat iki farkı kültürün, karakterin yüzleşmesinden ortaya çıkan trajikomik  durumu  biraz güldürerek biraz düşündürerek seyirciye anlatmaktadır. Çelişkilerin iyice kesinleştiği yaşam biçimleri komik olaylara neden olmaktadır.

İzmir Prömiyeri 21 Kasım 2014 tarihinde yapılan Lüküs Hayat bu sefer 3.500 kişilik bir seyirci kitlesi ile bulaşacak.

Bu önemli gece için özen ve heyecan ile hazırlanan İzmir Devlet Opera ve Balesi sizlerin yoğun isteği üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak Aşık Veysel rekreasyon alanında sizlere güzel bir gece yaşatmayı hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nazım Hikmet ruhu Karşıyaka'da sahnedeydi
Sonraki Haber Son çatışmanın izinden gittiler…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?