ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ülkelerinde eğitim ve staj olanaklarını araştıran üniversite öğrencilerini Avrupa projeleri ve Avrupa fırsatları konusunda bilgilendiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği (AB) Hibe Projeleri Müdürlüğü, hem gençlere hem de yerel yönetimlere Avrupa Birliği fırsatları ve proje hazırlama konularında eğitim vermeye ve deneyimlerini paylaşmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Ulusal Ajansı ile karşılıklı imzalanan Eurodesk Türkiye Bilgilendirme Ağı sözleşmesi kapsamında Eurodesk Türkiye Temas Noktası olarak çalışmalarına devam eden AB Hibe Projeleri Şube Müdürlüğü, son olarak Yaşar Üniversitesi'nde Eurodesk Bilgilendirme Masası kurarak üniversite öğrencilerini Avrupa fırsatları hakkında bilgilendirdi. Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, Müdürlük çalışanlarından AB ülkelerinde eğitim, staj, Avrupa gönüllü hizmeti ve değişim projeleri hakkında bilgi aldı.

AB Hibe Projeleri Şube Müdürlüğü, ayrıca Güzelbahçe Belediyesi'nin talebi üzerine ekibine, proje hazırlama ve yazma konularında eğitim vermeye başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy'deki güçsüzler evi yenilendi
Sonraki Haber Eski başkanın torunu Alara Durak hızla iyileşiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?