ANA SAYFA > SAĞLIK > Eski başkanın torunu Alara Durak hızla iyileşiyor...

Eski başkanın torunu Alara Durak hızla iyileşiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eski başkanın torunu Alara Durak hızla iyileşiyor...

Krup hastalığı nedeniyle fenalaşınca hastaneye kaldırılan ve duran kalbi çalıştırılarak makinaya bağlanan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak’ın ikiz torunlarından, Burak Ali Durak'ın kızı Alara, ölüme çalım attı. Durumu hızla düzelen 2 yaşındaki Alara, yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındı. Ardından da tedavisine devam etmek üzere Medicalpark Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durak’ın torunu Alara, geçen hafta krup adlı üst solunum enfeksiyonu nedeniyle aniden fenalaştı. Medikal Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada duran kalbi tekrar çalıştırılan minik kız yoğun bakıma alındı. Ardından da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Uyutuldu.  Makineye bağlanan Alara’nın yaşadığı ani sağlık sorunu aileyi büyük üzüntüye boğarken, sevindirici haber geldi. Alara önce makineden çıkarıldı, ardından yoğun bakımdan normal servise alındı. Baba Burak Ali Durak, yaşadığı sevinci, sosyal paylaşım sitesinden, “Alaramız yoğun bakımdan çıkıyor Allaha Şükür. Allah herkesten razı olsun. Sağolun varolun tekrar. İyi ki varsınız” sözleriyle paylaştı. .
Krup hastalığı nedir?
Krup (veya laringotrakeal bronşit) üst hava yolunun viral enfeksiyonun neden olduğu bir solunum enfeksiyonudur. Şişme normal nefes alıp vermeyi zorlaştırır. Krup semptomları şunlardır: "Havlar tarzda"öksürük, stridor (tiz ve hırıltılı bir ses), ve boğukluk. Krup semptomları hafif, orta veya ağır semptomlar olabilir ve bunların durumu genellikle geceleri kötüleşir. Krup sık görülen bir hastalıktır ve genelde yaşları 6 ay ile 5-6 yaş arasında değişen çocukların % 15'inde görülmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi
Sonraki Haber Şadi Olcay Karşıyaka altyapısına katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?