ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 bin kişilik aşure dağıttı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 bin kişilik aşure dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 bin kişilik aşure dağıttı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle yurttaşlara aşure dağıttı. Konak'taki dağıtıma İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle Konak'ta yurttaşlara aşure dağıttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da etkinliğe katılarak yurttaşlara aşure ikram etti. Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nde yapılan 3 bin kişilik aşure, mobil mutfak aracılığıyla dağıtıldı. Yurttaşlar Büyükşehir Belediyesi personeline ikram için teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kentteki cemevlerine 7 bin kişilik aşurelik malzeme de dağıttı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü koku sorunu için sahaya indi
Sonraki Haber Bostanlıspor'da futbol denemeleri sürüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?