ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da futbol denemeleri sürüyor...

Bostanlıspor'da futbol denemeleri sürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da futbol denemeleri sürüyor...

Bostanlıspor A Futbol Takımında seçmeler devam ediyor.

Teknik Sorumlu Mustafa Oral, antrenör Tolga Aktan, kaleci antrenörü Emirhan Kurtboğan nezaretinde Gode Cengiz Spor tesislerinde yapılan denemelere büyük ilgi olduğunu ifade eden Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Taner Çınar, "Yoğun ilgi nedeniyle haftanın hemen hemen her günü deneme yapmaya başladık. Bu yıl futbol da lige U 14, U 19 ve A futbol takımlarımızla katılacağız. Bostanlıspor tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolda da iddialıdır. İzmir 1. Amatör Lig için genç futbolculardan oluşacak iyi bir ekip kuracağız. Bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Başkanımız Avni Erboy’un talimatları doğrultusunda alt yapıda da etkili olmaya devam ediyoruz. Tamamen alt yapımızdan kendi yetiştirdiğimiz U 14 ve U 18 takımlarıyla da lige katılacağız. A Takım için denemelerimiz devam edecek. Kendisine güvenen oyuncuları Gode Cengiz Spor Tesislerindeki antrenmanlara bekliyoruz” dedi.

Bostanlıspor futbol takımları teknik sorumlusu Mustafa Oral da futbol oynamak, futbolu çeşitli nedenlerle bırakan ancak yetenekli gençleri beklediklerini ifade etti.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 bin kişilik aşure dağıttı
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaleci Mehmet gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?