ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu, işaret dili kursu düzenledi

İzmir Barosu, işaret dili kursu düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu, işaret dili kursu düzenledi

İzmir Barosu tarafından Baro üyesi avukatlara yönelik düzenlenen ve toplam 120 saatten oluşan işaret dili eğitimi tamamlandı.

şaret dili eğitmeni Ayşe Gürbulak tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayan on yedi avukata Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları Adli Yıl açılış töreni sırasında İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından verildi.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan sertifika töreninde yapmış olduğu konuşmada, bu çalışmayla işitme engelli bireylerin iletişim sorunlarına yönelik farkındalığın kazanılması ve işitme engelli vatandaşlarımızla doğru iletişim kurulabilmesinin amaçlandığını belirterek,  “Meslek olarak zaman zaman işitme engelli vatandaşlarımızla da temas kuruyoruz. Onları en doğru şekilde anlamak ve temsil etmek çok önemli. Bu noktada düzenlediğimiz kursun çok faydalı olduğuna inanıyorum. Benzer çalışmaları düzenlemeye devam edeceğiz. Baromuz üyesi avukatların mesleki gelişimleri konusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka Sivil Toplum ve Barış Ödülleri sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?