ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor

Bornova Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor

Bornova Belediyesi ilçenin her yerinde yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kavaklıdere Mahallesi’nde mülkiyeti Bornova Belediyesi’ne ait iki bina yıkılarak meydan ve yeşil alan düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

Bornova Belediyesi, Kavaklıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların en çok talep ettiği hizmetler arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkını yapmak üzere çalışmalara başladı. Mülkiyeti Bornova Belediyesi’ne ait iki bina boşaltılarak yıkıldı. Yıkımın ardından elde edilen yaklaşık 700 metrekarelik alanda meydan düzenlemesi yapılacak.

Bu düzenleme ile mahallelilerin eksikliğini duydukları toplanma alanı elde edilmiş olacak. Meydan düzenlemesi içerisinde çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma grupları da yeralacak. Meydanın zemini kırsal yerleşime uygun olarak doğal taşlarla kaplanacak.

Son yerel seçimlerde köylerin mahalle statüsü alarak belediyelere devredilmesinden sonra ilçenin her noktasında olduğu gibi buralarda da planlı bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Belediyemizin imkanları ölçüsünde en çok talep edilen hizmetleri yerine getiriyoruz. Kavaklıdere’de yaptığımız anket sonuçlarına göre en çok istenen çocuklarımız için oyun alanları ve kadınlarımız için de yeşil alan ve oturma gruplarıydı. Kavaklıdere Mahallesi’nde vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde bizden en çok talep edilen meydan düzenlemesi çalışmalarını, mülkiyeti belediyemize ait olan iki binamızı yıkarak başlattık. Burada vatandaşlarımızın yararlanacağı küçük bir kafeterya da olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2016 Basın Özgürlüğü Ödülü ''Türk Basını''na
Sonraki Haber İzmir Barosu, işaret dili kursu düzenledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?