ANA SAYFA > EKONOMİ > İZKA Teknik yardım masası hizmetini hayata geçiriyor

İZKA Teknik yardım masası hizmetini hayata geçiriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZKA Teknik yardım masası hizmetini hayata geçiriyor

İzmir Kalkınma Ajansı, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı, Mesleki Eğitim Mali Destek Programı ile Küçük Ölçekli Sanayi Bölgelerini Geliştirme Mali Destek Programlarından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli proje başvuruları gelmesini ve bu konuda bölgedeki kapasiteyi artırmayı amaçlıyor.

Bu amaç doğrultusunda, potansiyel başvuru sahiplerinin teknik anlamda uygun proje hazırlamasına katkıda bulunmaya yönelik olarak İZKA tarafından 25 Ocak-12 Şubat 2016 tarihleri arasında Teknik Yardım Masası hizmeti sunulacak. İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban 2015 yılı mali destek programlarına proje hazırlayan başvuru sahiplerine sürecin her kısmında destek olmak istediklerini, Teknik Yardım Masası hizmetinin bu bakımdan başvuru sahipleri için oldukça yararlı olacağını belirtti.

Teknik Yardım Masası, Ajans hizmet binasında randevu usulüyle 45 dakikalık görüşmeler şeklinde, ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayrılan süre içerisinde, proje yazımı konusunda uzman görevli tarafından, başvuru formu ve diğer belgelerin hazırlanmasında potansiyel başvuru sahiplerine yardımcı olunacak, iyileştirme önerileri getirilecek. Bu nedenle, hizmetten yararlanabilmek için proje başvurusunun taslak olarak tamamlanmış ya da belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekiyor.

İZKA Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı, Mesleki Eğitim Mali Destek Programı ile Küçük Ölçekli Sanayi Bölgelerini Geliştirme Mali Destek Programı kapsamında sunulacak Teknik Yardım Masası hizmetinden yararlanmak için ajansın web sayfasında ilan edilen tarihler dikkate alınarak randevu alınması gerekiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yıldırım'dan Zübeyde Ana'yı anma mesajı
Sonraki Haber Karşıyaka Galatasaray maçından zararlı çıkacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?