ANA SAYFA > İZMİR > İZİD üyeleri kahvaltıda buluştu

İZİD üyeleri kahvaltıda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZİD üyeleri kahvaltıda buluştu

Mart ayında kuruluş işlemlerini tamamlayan İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) üyeleri, Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki kahvaltıda bir araya geldi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yüksel Çakmur, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi eski İzmir İl Başkanı Ali Engin ve aralarında Ege-koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın da bulunduğu bir kaç  STK temsilcisi ve yöneticisinin katıldığı kahvaltının açılışında konuşan İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, “Derneğimizin kuruluş amacı; Avrupa Birliği fon ve destekleri ile ulusal destek ve kredilerin kullanımını yaygınlaştırarak, İzmir başta olmak üzere Türk iş dünyasının, esnafın ve toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik standartlarının yükseltilmesi ile ilgili çalışmalar yapmaktır” dedi.

Sungur’un ardından konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise, “STK’lar amaca ulaşabilmenin, hizmeti yerine getirebilmenin en önemli unsurlarından bir tanesi. STK’mızı ve STK’mıza ruh veren, can veren yöneticilerimizin gerçeklerden hareketle başlatması ve sürdürmesi çok önemlidir. Unutmayalım geçen yüz yıllara damgasını vuran Osmanlı İmparatorluğu’nun siyasi başkenti İstanbul, ticari başkenti İzmir’di. Biz çağımızı iyi anlayıp yorumlamaz ve buna uygun davranışları geliştiremezsek, sahip olduğumuz zenginlikleri koruyamama gibi bir gerçeklikle karşı karşıya kalabiliriz. Derneğimizin, İzmir’imize ve Karşıyaka’mıza, ülkemize ve inşallah küresel ölçekte bir ticari etkileşime aracı olmasını diliyorum” diyerek STK’larına önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi.

Kahvaltı’da son konuşmayı yapan Yüksel Çakmur ise, “İzmir’de yaşıyorsak, İzmir’in envanterini doğrulukla, dürüstlükle, içtenlikle, gece gündüz çalışarak, etkin bir kadroyla çıkarmamız lazım. İzmir’in bir envanteri yok. Bunun için komplekslerimizi yenerek vatandaşa hizmet etmek durumundayız” dedi.

Kahvaltı etkinliği, konuşmaların ardından davetlilerin toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar’a çöp tesisi için engel kalmadı…
Sonraki Haber Yeni Kültürpark büyüleyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?