ANA SAYFA > EĞİTİM > İZDEKON ile öğrenciler ile ''Lider Öğretmenlik'' seminerinde buluştu

İZDEKON ile öğrenciler ile ''Lider Öğretmenlik'' seminerinde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZDEKON ile öğrenciler ile ''Lider Öğretmenlik'' seminerinde buluştu

İzmir Dernekleri Konfederasyonu (İZDEKON) T.C. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencileri ile “Lider Öğretmenlik” Seminerinde Buluştu.

İZDEKON  2016 yılı Eğitim çalışmaları faaliyet programı çerçevesinde T.C. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nde “Lider Öğretmenlik” seminerinde fakülte öğrencileri ile buluştu.

Öğretmen Yetiştirme Eski Genel Müdürü ve İstanbul İl Milli Eğitim Eski Müdürü Sayın Ömer BALIBEY eğitim fakültesindeki öğrencilerin öğretmenlik görevine atandıklarında karşılaşacakları konular üzerine deneyimlerini paylaştı. İzmir’deki Sivil Toplum Kuruluşları hakkında da  İZDEKON  Genel Başkanı Turgay YOKUŞ farklı illerden gelen öğrencileri bilgilendirdi.

Basına açık gerçekleşen seminer 29 Kasım 2016 tarihinde, 10:00 – 13:00 saatleri arasında, Buca Eğitim Fakültesi toplantı salonunda yapıldı. Söz konusu seminer fakülte öğrencilerine ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlara sorunlarınıza daha duyarlı olun çağrısı
Sonraki Haber Kemal Çolakoğlu:''Türkiye acilen fabrika ayarlarına dönmeli''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?