ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN'da el freni çekildi yolcular mahsur kaldı

İZBAN'da el freni çekildi yolcular mahsur kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'da el freni çekildi yolcular mahsur kaldı

İZBAN treninin bir vatandaş tarafından el freninin çekilmesi seferleri aksatırken, vatandaşlar trende mahsur kaldı.

İddialara göre, Cumaovası'ndan Aliağa yönüne sefer yapan ve Karşıyaka durağına gelen İZBAN treninin içinde bulunan el freni bir vatandaş tarafından çekildi. Acil durum yokken yapılan bu hareket nedeniyle İZBAN treni hareket edemedi ve bulunduğu durakta kaldı. Cumaovası'ndan Karşıyaka'ya gelen İZBAN trenleri dururken, Aliağa yönünden gelen bazı trenler Çiğli'ye kadar gelip burada yolcuları indirdikten sonra tekrar Aliağa yönüne dönerek Karşıyaka'dan sonra Aliağa yönüne gidemeyen yolcuları taşıdı.

Trenlerin bazıları tünelde yarım saat mahsur kalırken yolcular korku dolu anlar yaşadı. İZBAN duraklarında yığılma olurken trenlerin içi tıklım tıklım doldu. Bazı vatandaşlarda yaşanan olay nedeniyle işlerine geç kaldı.İZBAN yetkilileri, sık sık vagon ve duraklarda anons yaparak trenlerin bir vatandaşın el frenini çekmesinden dolayı aksama yaşandığını bildirdi. Yaklaşık iki saat süren aksamanın ardından seferler normale döndü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Tekirdağspor maçında Passolig yok kağıt bilet var
Sonraki Haber Muhtar Sarı: Esnaftan rica ediyorum...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?