ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İtalyan cazının büyük ustası Paola Di Sabatino İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

İtalyan cazının büyük ustası Paola Di Sabatino İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İtalyan cazının büyük ustası Paola Di Sabatino İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

22. İzmir Avrupa Caz Festivali, 6 Mart 2015 Cuma günü saat 20.30’da piyanist, besteci ve aranjör olarak İtalyan caz müziğinin önemli temsilcilerinden biri olan Paola Di Sabatino Trio ile devam edecek.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile AASSM Küçük Salonda yapılacak konserde Paola Di Sabatino (piyano) Marco Siniscalco (bas) ve Glauco Di Sabatino (davul)’dan oluşan Trio’su ile son dönem çalışmalarından örnekler sunacak. Çok yönlü bir sanatçı olarak önemli bir kariyere sahip olan Sabatino dünyaca ünlü pek çok sanatçıyla yaptığı ortak çalışmalar ve verimli işbirliği ile tanınıyor. Halen L’Aquila Müzik Konservatuarında “A.Casella” isimli caz müzik departmanının profesörü ve sorumlusu olarak da görev yapan Sabatino ve Triosu, 7,8 ve 9 Mart günleri Festival’in geleneksel Açık Caz Orkestrası Atölyesi’ni de yönetecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uyku Apnesi, Türkiye de her 5 kişiden birinde görülüyor
Sonraki Haber Ege’de “60 Akademisyen 60 Fotoğraf” Projesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?