ANA SAYFA > SPOR > İşte Kaf Kaf sevgisinin belgesi...

İşte Kaf Kaf sevgisinin belgesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İşte Kaf Kaf sevgisinin belgesi...

Karşıyakalıları taşıyan iki otobüs, Başkent yolunda arızalandı. Kaf-Kaf aşıkları yılmadı, önce kamyon kasası, sonra tır dorsesinde stada ulaştı. Bununla da yetinmeyen taraftarlar, Ankara’ya gelemeyenlere cep telefonuyla maçı yayınladı.

Karşıyakalı taraftarlar, geçen sezon PTT 1. Lig'e veda eden, ekonomik sıkıntılar yüzünden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta vereceği mücadeleye de sancılı hazırlanan KSK'yi, ilk hafta Ankara deplasmanında yalnız bırakmamak adına her türlü zorluğa katlandı. Kamyon kasasında da olsa Başkent'e ulaşıp, bir yandan takıma destek verirken, diğer yandan maçı Ankara'ya gidemeyen Karşıyakalılar için cep telefonuyla yayınlayan KSK aşıkları, yeşil-kırmızı aşkının büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Öyle ki, çileli başlayan, zaferle biten seyahatin ayrıntıları, herkese "Kaf-Kaf aşkı bambaşka" dedirtti. KSK taraftarının maceralı yolculuğu, cuma akşamı geceyarısı başladı. Kaf-Kaf, tutkunları, Bugsaş maçı için Ankara yollarına düştü. Ancak taraftarları taşıyan otobüs Polatlı'da arıza yaptı. Yılmayan taraftarlar, yoldan geçen kamyonu durdurup yola, kampon kasasında devam etti.

KAMYONDAN İN TIRA BİN!
Taraftarlar, İzmir'den kalkan diğer otobüse yetişip kamyon kasasından diğer otobüse bindi. Stada 25 kilometre kala bindikleri diğer otobüs de arızalanınca taraftarlar bu kez otobanda mahsur kaldı. Yine pes etmeyen taraftarlar, yoldan geçen bir tırı durdurup, OSTİM Stadı'na kadar tırın dorsesinde geldi. Karşıyakalılar stada girdiklerinde maçın 23. dakikası oynanıyordu. Tüm zorlukları aşıp, Bugsaş maçına ulaşan taraftarlar Ankara'ya gelemeyen Karşıyakalıları için, hiçbir televizyonun yayınlamadığı karşılaşmayı cep telefonuyla internet üzerinden servis etti. OSTİM Stadı'nda olmayan binlerce Karşıyakalı da stadyumdaki yeşil-kırmızılıların yaptığı cep telefonu yayını ile galibiyet sevincine ortak oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Colton Iverson bilmecesi
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Direniş Parkı’nı inceledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?