ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar, Direniş Parkı’nı inceledi

Başkan Akpınar, Direniş Parkı’nı inceledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar, Direniş Parkı’nı inceledi

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Direniş Parkı ismiyle yenilenen Nergiz Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Karşıyaka Belediyesi’nin sil baştan yenilediği ve Direniş Parkı ismini verdiği Nergiz Parkı’nda çalışmalarda sona gelinirken, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar parkta incelemelerde bulundu. Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürü Rayif Oto ve Nergiz Muhtarı Ayşen Önder’in de eşlik ettiği Akpınar, Nergizli vatandaşlarla da sohbet ederek yenilenen parkla ilgili görüşlerini aldı. Tüm vatandaşların görüşlerini tek tek dinleyen Akpınar, kendisine iletilen sorunların çözülmesi için yanındaki bürokratlarına da anında talimat verdi.
En büyük teşekkür çocuklardan
Yenilenen Nergiz Parkı’yla ilgili vatandaşların büyük bölümü memnuniyetlerini dile getirip Başkan Akpınar’a teşekkür ederken, en büyük teşekkür ise çocuklardan geldi. Başkan Akpınarla sohbet ederek parkın yeni halini ve onlar için özel olarak hazırlanan oyuncakları çok sevdiklerini belirten çocuklar, başkan amcalarını öperek teşekkürlerini ilettiler. Parkın minik sahipleri, en önemli mesajı ise Akpınar aracılığıyla parkı kullanan yetişkinlere “Parkımızın temiz kalmasını istiyoruz” diyerek verdi. 
Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte Kaf Kaf sevgisinin belgesi...
Sonraki Haber Ege Üniversitesi’nin 9 fakültesine dekan atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?