ANA SAYFA > GÜNDEM > İş Adamları savaşta Kaf Kaf’ın yanında

İş Adamları savaşta Kaf Kaf’ın yanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İş Adamları savaşta Kaf Kaf’ın yanında

Bir yandan kulübün borçlarını azaltmaya çalışan, diğer yandan PTT 1.Lig’de düşme hattından kurtulma savaşı veren Karşıyaka’ya bir destek de ilçenin iş adamlarından geldi.

Karşıyaka’nın önde gelen iş adamları, kulübün maddi yükünü azaltmak için güçlerini birleştirdi. İş adamlarının desteğinin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, Samsunspor deplasmanında takımın giderlerini karşılayan Ayhan Gültekin’in Alanya deplasmanının da giderlerini üstlenme sözü verdiğini belirtti. Yetiş ayrıca Mehmet Karal’ın Pazar günü oynanacak 1461 Trabzon maçının giderlerini üstleneceğini, Azat Yeşil’in ise kulübün belirleyeceği bir deplasmanda giderleri karşılama sözü verdiğini belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Göz alerjisine dikkat!
Sonraki Haber Karşıyaka, Trabzon deplasmanında tam kadro

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?