ANA SAYFA > GÜNDEM > İnternette tanıştığı kadına çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı, tecavüz ve gasp etti…

İnternette tanıştığı kadına çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı, tecavüz ve gasp etti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnternette tanıştığı kadına çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı, tecavüz ve gasp etti…

Karşıyaka'da oturan 57 yaşındaki Z.Ş. internette tanıştığı 22 yaşındaki bir genç tarafından önce tecavüz edildi daha sonra şantajla gaspa uğradı.

Eşinden korkan ev hanımı kadın, “eve hırsız girdi” diyerek polise başvurunca gerçek ortaya çıktı… Olay, Bostanlı semtinde meydana geldi. Evli ve bir çocuk annesi 57 yaşındaki Z.Ş internette Bursa'da işçi olarak çalışan 22 yaşındaki E.T ile kısa bir süre arkadaşlık yaptı. İddia göre E.T sohbet sırasında Z.Ş'nin görüntülerini çekerek kayıt etti. Önceki gün de İzmir'e gelerek ev hanım Z.Ş'nin evine zorla girip, tecavüz etti. Evde bulunan 2 bilezik ve 2 bin lira parayı alan E.T, daha sonra olayı polise söylemesi karşısında çıplak görüntülerini internete ve eşine vermekle tehdit etti. Sosyal medyada tanıştığı gençle yaşadığı dehşeti eşine anlatmaya korkan Z.Ş eşi H.Ş'ye eve hırsızın girdiğini, para ve altınları alıp kaçtığını iddia etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları incelemede hırsızlık olayı olmadığını belirledi. Z.Ş'nin yapılan sorgusunda korktuğu için yalan söylediğini belirledi.
Bir çocuk annesi Z.Ş ifadesinde, İnternette tanıştığı gençle sohbet ettiklerini, çıplak görüntüleri haberi olmadan çektiğini, eve gelerek kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Gencin darp ettiğini de ifadesinde anlatan Z.Ş altın ve paraları aldığını belirtti.
Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Basmane semtinde gezen E.T'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen E.T tecavüz etmediğini, para almadığını Z.Ş'nin kendi isteği ile ilişkiye girdiğini söyledi. Adliyeye sevk edilen E.T, “tehdit ve şantaj ve cinsel saldırı” suçuyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir Gençlik Kolları, ilçeleri ziyaret ediyor
Sonraki Haber Efes'i köpürten Kaf Kaf yarı finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?