ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir Gençlik Kolları, ilçeleri ziyaret ediyor

CHP İzmir Gençlik Kolları, ilçeleri ziyaret ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Gençlik Kolları, ilçeleri ziyaret ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve yönetim kurulu üyeleri, tamamlanan kongreler ve kurultay sonrası İzmir'de İlçe örgütlerini ziyaretlere başladı.

Kısa bir sürede 14 ilçeyi ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Sarıküse , çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi; "Kongreler ve kurultayın ardından, bu süreçlerde emek veren, partimiz için çalışan ilçe örgütlerimize teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladık. Bu ziyaretler, aynı zamanda ilçe gençlik kollarımızın durumlarını görmemiz ve koordinasyonu sağlamamız açısından da önemli. İlçelere yaptığımız ziyaretleri sadece örgütümüze teşekkür ederek sınırlandırmıyor, dev çınar CHP'mizin, genç filizlerindeki fikirler çerçevesinde politikalar geliştirerek gerek bölgesel, gerek ulusal anlamda projeler ortaya çıkarmaya gayret ediyoruz.Yerelde kaybettiğimiz 8 ilçemiz için ayrı çalışacağız, Oralara 5 gidiyorsak artık 10 gideceğiz, bize verilen mesajı iyi  okuyup halkımızın teveccüh göstermesi için çalışacağız"

MADEN ŞEHİTLERİMİZİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ

13 Mayıs 2014'te 301 maden işçisinin yaşamını kaybetmesiyle ilgili olarak yaşanan facianın davalarını da takip ettiklerini belirten CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sarıküse "Bu süreçte 301 maden işçimizin şehit olduğu maden kazası sonrası, Akhisar'da devam eden duruşmaya katıldık ve maalesef bir kez daha vicdanımız sızladı. Raporlu olan bir işçinin madende çalıştırılması ve hayatını kaybetmesi, bazıları için insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Buna benzer onlarca ihmalin yol açtığı faciayla ilgili tüm davaları takip ediyoruz. Bu konuda "Giden gitti" anlayışına asla izin vermeyeceğiz. Tüm maden şehitlerinin hakkını sonuna kadar savunacağız" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Mahkumlar insanlık dışı şartlara maruz bırakılıyor
Sonraki Haber İnternette tanıştığı kadına çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı, tecavüz ve gasp etti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?