ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İnsan hakları gününde “Çocuk Gelinler”…

İnsan hakları gününde “Çocuk Gelinler”…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnsan hakları gününde “Çocuk Gelinler”…

Karşıyaka’da kutlanan Demokrasi ve İnsan Hakları Kutlama Programında “Çocuk gelinler” monoloğu büyük ilgi uyandırdı. Karşıyaka Mavişehir ilkokulu tarafından düzenlenen “Demokrasi ve İnsan Hakları Kutlama Programı” ilgi ile izlendi.

Mavişehir İlkokulu’ndan düzenlenen kutlama programında Karşıyaka kaymakamlığına vekalet eden ÇiğliKaymakamı Dr.Yusuf Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu birer konuşma yaptılar.

Kutlama programında slayt gösterisi, Öğrencileri tarafından İnsan Hakları İçin çocuk çalıştayı, trafik kurallarının önemi isimli skeç,kadın ve çocuğa şiddet konulu dans gösterisi, sağlıklı yaşam konulu ve     ‘Çocuk Gelinler’  monoloğundan sonrakardeşlik, sevgi, barış konulu dans gösterisi sahnelendi.

Öğrenciler arasında düzenlenen Demokrasi ve İnsan Hakları konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Programda ilkokul öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Çocuk Gelinler’  monoloğu seyircilerden büyük alkış aldı.

Kutlama programına Çiğli Kaymakamı Dr.Yusuf Güler, Karşıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, İlçe sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Jandarma Komutanı Celal Cesur,İlçe Milli eğitim şube müdürleri Mehtap Gemici, İlhami Dağlargüler, okul ve kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ve Şensan'a ceza...
Sonraki Haber Düğün Dernek ekibi İzmirli sevenleriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?