ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Düğün Dernek ekibi İzmirli sevenleriyle buluştu

Düğün Dernek ekibi İzmirli sevenleriyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Düğün Dernek ekibi İzmirli sevenleriyle buluştu

İlk filmde yaklaşık 7 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken ve kahkahalarla güldüren serinin ikinci filmi Düğün Dernek 2- Sünnet’in İzmir Galası BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Organizasyonu ile Optimum Outlet’te gerçekleşti.

4 Aralık Cuma günü vizyona giren filmin İzmir özel gösterimi, 12 Aralık Cumartesi günü başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in katılımı ile gerçekleşti. Coşkulu bir şekilde karşılanan oyuncular, izdiham nedeni ile AVM içerisinde kurulan sahneye güçlükle ilerledi.

AVM meydanında yapılan söyleşi sonrasında kalabalıkla selfie çekilmeyi ihmal etmeyen Cemcir ve Kural, sinema salonuna girene kadar hayranlarından gelen fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi, tüm hayranları ile tek tek fotoğraf çektirdi.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; "Beşiktaş Kültür Merkezi olarak bu sezonda da galalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Düğün Dernek 2 – Sünnet filmi İzmir özel gösteriminde bizimle birlikte olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi

MUHTEŞEM EKİP BİR ARADA !

İlk filmde oğlu Tarık’ın düğünü için ekibi toplayan İsmail, bu kez torunu Matias’ın sünneti için kolları sıvadı. İsmail’in önderliğinde Tüpçü Fikret, Çetin, Muallim Saffet ve Yılmaz’ın gerçekleştirdiği ‘sünnet operasyonu’ yılın en çok gülünen hikayesi olacak.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin’in paylaştığı filmde Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Ayhan Taş, Açalya Samyeli Danoğlu ve Erdal Tosun da rol alıyor!

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnsan hakları gününde “Çocuk Gelinler”…
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya yazık oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?