ANA SAYFA > GÜNDEM > İndirim Günleri'nin yeni adresi Balıkçı Parkı

İndirim Günleri'nin yeni adresi Balıkçı Parkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İndirim Günleri'nin yeni adresi Balıkçı Parkı

Karşıyaka’da geçtiğimiz günlerde BOSPA’da yapılan İndirim Günleri etkinliği bu kez Bostanlı Balıkçı Parkı’nda gerçekleştiriliyor. BESİAD ile TONO Organizasyon tarafından gerçekleştirilip Karşıyaka Belediyesi’nin desteklediği etkinlik, yılbaşı öncesi alışveriş yapmak isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor.

24 Aralık Perşembe günü başlayacak etkinlik 27 Aralık’a kadar sürecek. Balıkçı Parkı’nda açılan stantlarda hediyelik eşyalar, takılar,  yöresel gıda ürünleri, giyim vb ürünlerin satışı gerçekleşecek. Etkinlik alanında farklı müzik ve eğlenceler de yer alacak. Etkinlikler her gün saat 12.00-21.00 arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik için yapılan davette “En güzel hediyeyi, en uygun fiyata almak isteyenleri Bostanlı’ya bekliyoruz” denildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir sağlık turizminde merkez olacak
Sonraki Haber Devrim Şehidi Kubilay, törenle anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?