ANA SAYFA > EĞİTİM > İlçe Milli Eğitim Müdürleri, 1. Yarı yılı Karşıyaka'da değerlendirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürleri, 1. Yarı yılı Karşıyaka'da değerlendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlçe Milli Eğitim Müdürleri, 1. Yarı yılı Karşıyaka'da değerlendirdi

İzmir’in ilçe milli eğitim müdürleri Karşıyaka Öğretmenevi’nde toplanarak 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın 1. Yarıyılını değerlendirirken 2. Yarıyıl için yapılacakları görüştü.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı başkanlığında ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının 1. Yarıyılda yapılan çalışmalar değerlendirirken 2. Yarıyıl için yapılacaklar masaya yatırıldı.


Karşıyaka Öğretmenevi’ndeki toplantıya İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, İl Milli eğitim müdür yardımcıları Ali Bayram Tetik, Şemsettin Ünal, şube müdürleri Eyüp Can, Mehmet Nafi Boğrul, Şerafettin Bayram, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Furtana, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü kadir Kadıoğlu, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Aslan, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman, ilçe milli eğitim müdürleri ile ilçe şube müdürleri katıldı.
Toplantı sonunda İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, toplantıya katılanlar ile öğle yemeğinde de bir araya gelerek yemek yedi ve sohbet etti.
İzmir’de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda 678.130 öğrencinin eğitim öğrenim gördüğü, 40.817 öğretmenin görev aldığı 2.942 okul ve kurum bulunuyor.
Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İKÇÜ Trafik Güvenliği Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?