ANA SAYFA > SPOR > İKÇÜ'ye bir şampiyonluk da yelkenden

İKÇÜ'ye bir şampiyonluk da yelkenden

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ'ye bir şampiyonluk da yelkenden

FUTSAL’dan gelen şampiyonluk sevincinin ardından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Yelken Takımından gelen şampiyonluk haberi İKÇÜ’ye büyük bir gurur daha yaşattı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen sadece üniversiteli ekiplerin yarıştığı 8. Campus Cup’ın yıldızı İKÇÜ oldu. Sezonun en önemli üniversiteler arası etkinliği olan ve 20’den fazla üniversitenin katıldığı  Campus Cup’tan, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Yelken Takımı şampiyonlukla döndü.

“29 Ekip Arasından İKÇÜ”

IRC 0, 1, 2, 3, 4, 5 kategorilerinde 29 ekibin mücadele ettiği yarışlarda,  İKÇÜ’lü Yelkenciler, IRC-5 kategorisinde yapılan iki yarışta iki birincilik alarak kupaya uzandı.

Kupa sevincini Rektör Prof.Dr.Galip Akhan ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Turan Gökçe ile paylaşan Takım Kaptanı Arya Kanmaz ile genç sporcular Efe Kanter, Kardelen Türközü, Ekin Güneş Er, Barış Özdemir, Furkan Kallioğlu, Cem Karaca, Utku Nalbant ve Tolgahan Tümer; yarışmalarda İKÇÜ iddiasını ve başarısını ortaya koymaya devam edeceklerini ifade etti.

“Tüm kategorilerde başarı”

Bülent Açıkyıldız'ın sahibi olduğu CENTURION 42 model ‘Akdeniz’e’ isimli tekne ile gelen şampiyonluğun mutluluğunu yaşayan gençler;  Topluluk Danışmanı Yrd. Doç.Dr.Elif Korap Özel başta olmak üzere takıma destek olan herkese teşekkür etti.

Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ise şampiyonluğun yanında IRC 3, IRC 4, IRC 5 sınıflarının over all klasmanında ikinci olan takımın başarısını tebrik etti. Rektör Prof.Dr. Akhan, “Üniversite olarak ekibimizin başarılarını devam ettirebilmeleri için onlara destek olmaya devam edeceğiz. Onların başarısı İKÇÜ’nün başarısı. Ekip ruhu ile gelen bu başarıyı bizlere yaşattıkları için gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Bakan: ''Barışın sesini çocuklar yükseltecek''
Sonraki Haber Bostanlı’ya pazar sürprizi: Sular kesildi!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?