ANA SAYFA > İZMİR > İGC yönetiminden Vali Ayyıldız'a ziyaret

İGC yönetiminden Vali Ayyıldız'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC yönetiminden Vali Ayyıldız'a ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Misket Dikmen, Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Genel Sekreter Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Gappi, Gaye Karadağ, Murat Attila, Hakan Dirik ve İlker Çoban'ın yer aldığı ziyarette Türkiye'de son günlerde yaşananlar değerlendirildi.
İzmir Valisi Erol Ayyıldız, basının yaşanan sıkıntılı süreçte iyi bir sınav verdiğini söyledi. Medyanın yüzde 100'e yakınının demokrasiden yana tavır aldığını, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ayyıldız, “Ben özgürlüklerden yanayım. Basını kamu gücü olarak görüyorum. İstenildiği zaman basının telefonlarına çıkarım. Basının bilgilendirilmesi konusunda hiç tereddütünüz olmasın” dedi. OHAL uygulamasının sıkıyönetimle karıştırılmaması gerektiğini de belirten Ayyıldız, OHAL işlemlerinin sadece suç ve suçluya yönelik olacağını da dile getirdi.
İGC Başkanı Misket Dikmen de, bu süreçte insan hak ve özgürlüklerini önemsediklerini belirtti. Dikmen, şunları söyledi:
“Görev yaptığı diğer kentlerde basına her zaman destek verdiğini bildiğimiz Vali Erol Ayyıldız'a sıcak konukseverliği için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 3 üniversite kapatıldı
Sonraki Haber Kamil Okyay Sındır: ''Hassas bir süreçten geçiyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?