ANA SAYFA > İZMİR > İduğ'a en büyük destek kadınlardan

İduğ'a en büyük destek kadınlardan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İduğ'a en büyük destek kadınlardan

Seçim çalışmalarında kadın gönüllülerden büyük destek gören Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, "31 Mart’taki başarımızda gönüllü kadın arkadaşlarımızın başarısı büyük olacak" dedi.

Çalışma programında kendisine eşlik edenlerin yanı sıra gece gündüz demeden, ilçenin farklı noktalarında faaliyet gerçekleştiren, kampanya araçlarını kullanan onlarca gönüllü kadına teşekkür eden İduğ, kadınların seçim kampanyasına da pozitif enerjileriyle olumlu katkı sunduğunu söyledi. İduğ, "Onlara çok güveniyorum, inanıyorum. Kadınlar isterse başarır. 31 Mart'ta sandıklarda çiçek açtıracağız. Başarımızda kadın çalışma arkadaşlarımızın, gönüllülerimizin katkısı da büyük olacak. Baharı birlikte karşılayacağız" dedi.

Bornova’da meclis üyesi adayı listesinde kadın kotasını yakaladıklarına dikkati çeken İduğ, göreve geldiklerinde Bornova’da kadınların her alanda daha güçlü olması için çalışacağını söyledi. İduğ, "Kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanması, üretmesi, kent yaşamına aktif katılımını sağlayacağız" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu tasarımlar çok ''Değişik''
Sonraki Haber Uluğ: Esnaf arkadaşlarımdan oy bekliyorum...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?