ANA SAYFA > EKONOMİ > İAOSB Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması'nda büyük gün yarın

İAOSB Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması'nda büyük gün yarın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İAOSB Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması'nda büyük gün yarın

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen “İAOSB 2. Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’nın kazananı, yarın İAOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek final sunumu ve ödül töreninin ardından belli olacak.

Finalistlerin gerçekleştireceği sunumların ardından,  İzmir Üniversitelerinin Rektör, Rektör Yardımcıları ve Akademisyenleri, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Yetkilileri, TÜBİTAK Yöneticileri, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Yönetici Şirket temsilcileri, İzmir iş dünyasının önemli isimleri ve İzmir Basın Kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 19 kişilik dev jüri, yarışmanın ilk 3 derecesi ile mansiyon ödülünü almaya hak kazanan diğer 3 projeyi belirleyecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Doğan: Üst geçit var, neden merdiven yürümüyor?
Sonraki Haber Bostanlı'da köylü pazarı kuruldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?