ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'da köylü pazarı kuruldu...

Bostanlı'da köylü pazarı kuruldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da köylü pazarı kuruldu...

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı'da "Köylü Pazarı" kurdu. Üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturan pazar, Karşıyaka'nın ve komşu ilçelerin köylerine de gelir kapısı oldu.

Daha önce; Ödemiş'teki üreticilerden patates alarak ve 25 kooperatiften alınan ürünlerle Kent Koop Gıda Market'i kurarak üreticiye ve tarıma katkı sunan belediye, bu kez Köylü Pazarı kurdu. Bostanlı'da hizmete açılan pazar köylülerin alın teri üretimlerini, Karşıyakalılar ile buluşturdu.

Bostanlı Ceyhan Gür Sokak’taki Hakimevi'nin karşısında yer alan pazarda Karşıyaka’nın ve komşu köylerin üreticileri tezgah açtı, istihdama katıldı. Hafta boyunca müşterilerini ağırlayan pazar, kaliteli ve hesaplı ürünleriyle Karşıyakalıların da yüzünü güldürdü.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Yerel kalkınmanın temelinin tarım olduğu inancıyla hizmetlerimizi sürdürüyor, hem köylülerimize gelir kapısı sağlamak hem de Karşıyakalıları yerli ve doğal ürünlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Köylü Pazarı, her gün çevre halkına hizmet edecek. Bizler de üreticiye olan katkımızı her fırsatta sunacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İAOSB Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması'nda büyük gün yarın
Sonraki Haber 17. İzmir Kısa Film Festivali’ne muhteşem gala

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?