ANA SAYFA > İZMİR > Hüseyin Sezer'in Menemen ziyareti...

Hüseyin Sezer'in Menemen ziyareti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Sezer'in Menemen ziyareti...

Chp İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Sezer, Menemen’de örgüt üyeleri ile bir araya geldi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda katılımcılar, Chp Menemen İlçe Binasını doldurdu.

2011 yılında 2. Bölgeden “Gencin Adayı” sloganıyla Milletvekilliği için yola çıkan ve seçim bölgesinde etkin bir çalışma gerçekleştiren Sezer, 7 Haziran’da  gerçekleşecek olan genel seçimde yeni sloganı “Vakit Tamam, Geliyoruz” ile çalışmalarına devam ediyor.

Sezer, Menemen İlçe Başkanlığında gerçekleştirdiği ziyarette şunları ifade etti;
Biz siyaset içerisinde olan arkadaşlarımızla birlikte hem partimizin iktidar olması için çalışırken bir taraftan da parti içi demokrasi mücadelesi verdik ve ön seçim olmazsa olmaz yönünde tavır koyduk. 16 yıl aradan sonra yaşanan bu süreçte 16 yıl boyunca savunduğumuz ön seçimin, örgütü harekete geçireceği, partinin iktidar umudu doğuracağı düşüncemizi bugün Menemen salonu çok net olarak gösteriyor.

Menemen İlçe Başkanı K. Hürol Taklak : “Biz 2011 seçimlerinde de Hüseyin Sezer 12. Sırada olmasına rağmen sahalarda dur durak bilmeden çalışmasına bizzat tanıklık ettik. Hatta yaptığımız bir ziyarete geç kalmamıza rağmen köyüler sabırla ve merakla Hüseyin beyi bekliyordu.  Chp ‘de böyle genç adayların olması bizi mutlu etti. Hüseyin Sezer gece gündüz bizimle çalışmış bir arkadaşımızdır ve İzbeton’da da yaptığı işler ortadadır.” diye ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Engin’den esnafın kalbine ziyaret
Sonraki Haber İzmir Limanı 3 kat büyüyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?