ANA SAYFA > İZMİR > Hotar: İzmir’de stat yapılmasına sözle değil özde destek oluyoruz

Hotar: İzmir’de stat yapılmasına sözle değil özde destek oluyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hotar: İzmir’de stat yapılmasına sözle değil özde destek oluyoruz

Alsancak Stadında başlayan yenileme çalışmalarını değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, “İzmir’de stat yapılmasına sözle değil özde destek oluyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda en kısa zamanda yeniden kapılarını açacak” dedi.

Geçtiğimiz yıl yapılan etütlerle depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadında yenileme çalışmaları başladı. İlk etapta idari bina yıkılacak 1 ay içinde bitirilecek ilk etap yıkımın ardından açık ve kapalı tribünlerin yenilenmesi için ikinci ihale gerçekleşecek. Stat en kısa sürede yenileme çalışmalarının bitmesinin ardından spora ve sporseverlere tekrar kapılarını açacak.

Karşı çıktıkları kadar destek olsalardı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, “İzmir’de birbirinden kıymetli spor kulüplerimiz var. Yıllardır süre gelen stat problemi bir türlü aşılamadı. Konuyla AK Parti Hükumetlerinin yapmış olduğu girişimlere yerel yönetimler ve diğer partilerin milletvekilleri hep karşı çıktılar. Karşı çıktıkları kadar destek olsalardı kenti stat konusu ile bu kadar germeyecekler, taraftarların da yüzleri gülecekti. İzmirli hemşerilerimizin artık kaybedecek zamanı yok. Biz konunun sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İzmir takımları hak ettikleri yere gelecek

Alsancak Stadındaki yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak stadın açılacağını belirten Hotar son olarak, ” Bakıma alınan Atatürk Stadının da bu sezonun başına kadar kapılarını açması için çalışmalar hızla devam ediyor. Karşıyaka ve Göztepe Kulüplerimizin de stat taleplerinin sonuna kadar takipçisiyiz. İzmir’de yaşanan stat sorununa bugün kadar sözde değil özde destek olduk. Bundan sonrada İzmir’in tüm takımlarının sporun her dalında hak ettikleri yere gelmesi için desteğe devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milli Sörfçü Dilara olimpiyat provasında yarışacak
Sonraki Haber Şifa Üniversitesi öğrencilerinden Haiti'ye yardım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?