ANA SAYFA > İZMİR > “Hoş geldin Bebek” Projesi’nde İlk adım atıldı

“Hoş geldin Bebek” Projesi’nde İlk adım atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Hoş geldin Bebek” Projesi’nde İlk adım atıldı

“Hoş geldin Bebek “Projesinde ilk adımı Başkan Bakıcı ve eşi tarafından atıldı. Proje kapsamında ilk olarak 10 Belediye personelinin yakın zamanda dünyaya gelen çocuklarına “ömürlü olsun” diyerek hediyelerini veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı, daha sonra yine yeni doğan iki bebeği evlerinde ziyaret etti ve proje çerçevesinde hazırlanan hediye paketlerini takdim etti.

Yerel seçim öncesinde hayata geçirilmesi planlanan sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “Hoş geldin Bebek” projesinde ilk adım atıldı. Önce Belediye Hizmet binasında bebek sahibi olan 10 belediye personelini tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı, beraberindeki Selçuk belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu ile ilgili daire çalışanları daha sonra Gül-Hayri Desteci ve Saliha- Savaş Eraslan ailelerini ziyaret ederek yeni dünyaya gelen çocukları için iyi dileklerde bulundular. Onlara içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu bebek setinin yanı sıra,  anne adayları ile bebeğini dünyaya yeni getirmiş olan annelerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken bilgilendirme amaçlı broşürler ile bebekler için bakım rehberinin bulunduğu hediye paketini sunan Başkan Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı bebeklerle yakından ilgilendiler.

Projelerimizi hayata geçiriyoruz

Öncelikle bu projeyi hayata geçiren ve bu projenin fikir ustası olan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Bu proje ile çocuklarımıza sahip çıkmanın ilk adımını atmış oluyoruz. Bu adımı takip eden projelerimizi yavaş yavaş hayata geçireceğiz. Bunlardan en önemlisi kreş ve anaokulu projemiz olacak. Bu şekilde ailelerimizi sahiplenerek onların yükünü hafifleteceğiz. Çocuklarımızı hem fikren, hem de bedenen besleyeceğiz. Onları hayata en iyi şekilde hazırlamak için çalışacağız. Belediye olarak çocuklarımızın sağlıklı, başarılı ve mutlu olmaları için elimizden geleni yapacağız. Okullarında başarılı olsun istiyoruz ve Selçuk eğitimde daha çok üst noktalara gelsin, okumayan çocuğumuzun kalmamasını istiyoruz. Bu nedenle bugün benim için çok anlamlı bir gün.” diyerek, bebeğini dünyaya yeni getiren anneleri kutladığını, çocuklarına da uzun ömürler diledi.

Yapılan bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren genç anneler, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rektör Prof.Dr. Akhan'dan öğrencilere aşure ikramı
Sonraki Haber Duymadan dans edenleri seyrettiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?