ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Duymadan dans edenleri seyrettiler

Duymadan dans edenleri seyrettiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duymadan dans edenleri seyrettiler

Geçtiğimiz günlerde Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu ve 1+2 Kişisel Farkındalık Atölyesinin ortaklaşa yaptığı “Sessizlikte Dans Projesi” ilgi topladı. Dans esnasında seyircilere kulaklık dağıtılarak, duymadan dans edenleri seyretmeleri sağlandı ve böylece farkındalık yaratıldı.

2013 Mart ayında başlayan “Sessizlikte Dans Projesi ”kapsamında geçtiğimiz günlerde Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu ve Tevfik Fikret Lisesi’nden 15’er öğrencinin katılımıyla Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenledi. Tülay Aktaş İşitme Engelliler Müdürü Çetin Ömeroğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Tüner ’in eğitimleri ve destekleri sayesinde kendilerini geliştiren öğrenciler, izleyicilere güzel bir sunum yaptı. Tiyatronun içinde bizzat yer alan Okul Müdürü Ömeroğlu’nun öğrencileriyle olan samimi diyaloğu dikkat çekti. “Sessizlikte Dans” gösterisi sırasında seyircilere kulaklık dağıtılarak sesleri duyması engellendi ve işitme engellilerin yatığı dans seyredildi. Buradaki amaç farkındalık yaratarak, kendimizi onların yerine koymak ve iletişimimizi güçlendirmek olduğu belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber “Hoş geldin Bebek” Projesi’nde İlk adım atıldı
Sonraki Haber Konak’a Tarihi Kentler Birliği’nden ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?