ANA SAYFA > GÜNDEM > Hiçbir önlem almadan yıkıyorlar!..

Hiçbir önlem almadan yıkıyorlar!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hiçbir önlem almadan yıkıyorlar!..

Karşıyaka’da “Kentsel dönüşüm” çalışmaları hızla devam ederken, sokak aralarındaki bu kapsamda yapılan inşaatlar tehlike saçmaya devam ediyor.

Gerek yıkım sırasında ve gerekse inşaat süresince inşaatı yapan firmaların gerekli hiçbir önlem alınmaması, çalışma yapılan mahallelerde büyük şikâyetlere yol açıyor.  

Yıkımların çevrede önlem alınmadan üstelik de mahalleyi toz toprak içinde bırakarak, demirlerin yol ortasına yığarak yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri “Belediye ve kaymakamlığı uyarıyoruz” diyerek, “Karşıyaka’da önlem alınmamasının sebebi kontrollerin olmaması mı? Allah korusun her hangi bir olay sonrası mı gerekli önlemler alınacak?” diye soruyorlar.   

Sık sık sokakların beton kamyonlarıyla kapatılması ve bu kamyonların yollara sulu çimento bırakmaları da gelen şikâyetlerin başında yer alıyor.  

KARŞIYAKA HABER / ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genel Sekreter Sındır: “Laiklik milletimizin harcıdır”
Sonraki Haber Karşıyaka Lisesi'nin tarihine "vefa"...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?