ANA SAYFA > EĞİTİM > Hedef, daha çok yabancı öğrenci

Hedef, daha çok yabancı öğrenci

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hedef, daha çok yabancı öğrenci

İzmir Üniversitesi Berlin’de düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından eğitim çalışanları ve acenteleri bir araya getirerek yeni işbirliklerine zemin hazırlayan International Consultants for Education and Fairs’e (ICEF) katıldı.

Başta Tıp Fakültesi olmak üzere İzmir Üniversitesi’nin tüm bölümlerine ilginin yoğun olduğunu belirten Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Aslı Tanrıöğen, uluslararasılaşma hedefi çerçevesinde, tam zamanlı yabancı öğrenci sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Yaklaşık 100 ajansla bir araya gelen Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumluları Aslı Tanrıöğen ve Saniye Dulkadir, İzmir Üniversitesi’nin öğrencilerine sunduğu sosyal olanaklar ve etkinliklerinin tanıtımını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu İzmir'de
Sonraki Haber Genç hekimler dişe dokunan nağmelerle coştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?