ANA SAYFA > ÇEVRE > Hayvanseverler köpek parkı istiyor

Hayvanseverler köpek parkı istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayvanseverler köpek parkı istiyor

Nergiz’de ikamet eden bazı hayvansever vatandaşlar, semtlerine köpek parkı yapılması için imza topladı.

Karşıyaka genelindeki köpek parkı sayısının yetersizliğine dikkat çeken vatandaşlar, köpeklerini rahatça gezdirememekten şikayetçi. Bu şikayetlerini dile getirmek için 100’e yakın vatandaşın imzaladığı bir dilekçe toplayan hayvanseverler, dilekçeyi Karşıyaka Belediyesine iletti.

Dilekçede “Belediye kanunu gereğince köpeklerimizi halka açık alanlarda tasmasız gezdirmemiz yasaklanmıştır. Köpekler, egzersiz yapmaya, serbestçe koşabilmeye ihtiyaç duyan hayvanlardır. Köpeklerin topluma açık alanlarda tasmasız gezdirilmesi çevredeki diğer vatandaşlar adına da rahatsız edici olabilmektedir. Tüm bu sorunların çözülmesi adına semtimizde bulunan Nejdet Issı parkının bir bölümüne köpeklere özel bir park yapılmasını arz ederiz” ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili görüş belirten semt sakinleri, Nergiz’de yoğun olarak köpeklerin gezdirilmesi için kullanılan Nejdet Issı parkının yakınında bir çocuk parkı da bulunduğunu, bazı çocukların köpeklerden korktuğunu, bu bölgeye yapılacak korunaklı bir köpek parkının sadece köpek sahipleri açısından değil, herkes için iyi olacağını dile getirdiler.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çıray: Sağlıkta katkı payı zulmüne son vereceğiz
Sonraki Haber Gazeteciler “Cumhuriyet”e pedal çeviriyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?