ANA SAYFA > GÜNDEM > Havajet'in öğretmenleri Öğretmenler Günü'nü erken kutladı

Havajet'in öğretmenleri Öğretmenler Günü'nü erken kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havajet'in öğretmenleri Öğretmenler Günü'nü erken kutladı

Ege ve İzmir’in ilk özel havacılık okulu Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve çalışanları 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

İzmir Vilayetler Evi’nde düzenlenen kutlama programında Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’de öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Öğretmenler bir milletin geleceğini değiştirme görevi üstleniyor

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen programda konuşan Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi öğretmenlerin bir milletin geleceğini değiştirme görevi üstlendiğini belirterek şöyle konuştu;  “Öncelikle her zaman eğitimin geliştirilmesi için çaba harcayan, öğretmenin yanında olan Sayın Karşıyaka Kaymakamımız Sadettin Yücel’e davetimizi kırmayarak programımıza katıldığı için kendilerine teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Öğretmenler ve eğitim çalışanlarımızın sevgisini, saygısını yılın bir günü değil, her an yüreğimizde taşıyoruz.  Bugün hep beraber olalım istedik. Öğretmenler bir milletin geleceğini değiştirme görevi üstlenmişlerdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirecek, şekillendirecek öğretmenlerimize sevgi, saygı duyuyoruz”

Öğretmenler birer umut yolcusu

Öğretmenliğin uzun bir yolculuk olduğunu, bu yolculuğa çıkan tüm öğretmenlerin birer umut yolcusu olduğuna dikkat çeken Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel şunları söyledi. “'Bugünün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, uygarlık yarışında kazanmanın anahtarı öğretmenlerin elindedir. İnsanı eğitmek çok önemli ve zor bir görev. Bunu da sağlayan sizlersiniz. Toplumun ilerleyişi yeni nesillere bağlıdır. Yeni nesillerin yetiştirilmesi görevi de sizlerin eseri olacaktır. Mesleğinizde başarılı olmanın temel faktörü insanı sevmek, insana değer vermek olduğunu unutmamanız gerekir. 24 Kasım öğretmenler gününüzü kutluyorum''

 

Haber-Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar’dan öğretmenlere mektup
Sonraki Haber Fashion Week için geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?