ANA SAYFA > İZMİR > Fashion Week için geri sayım başladı

Fashion Week için geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fashion Week için geri sayım başladı

Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) Ege İhracatçı Birlikleri ve Rönesans Ajans işbirliğinde 2–4 Aralık tarihleri arasında İzmir Arena'da düzenlenecek olan “İzmir Fashion Week” için geri sayım başladı. İzmir Fashion Week ile ilgili bilgilendirme toplantısı İzmir Arena’da gerçekleştirildi. EGSD Başkanı Mukadder Özden ile Rönesans Ajans Sahibi Koregraf Akif Örük organizasyon hakkında bilgi verirken, defile gerçekleştirecek olan firma temsilcileri ve tasarımcılar da toplantıda yer aldı.

EGSD, Ege İhracatçı Birlikleri ve Rönesans Ajans işbirliğinde gerçekleştirilecek “İzmir Fashion Week”te ünlü tasarımcılar ile firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceklerini belirten EGSD Başkanı Mukadder Özden, İzmir Arena’da saat 17:00 –19:00–21.00’de , günde üç seans olarak planlanan defilelerin yanı sıra tasarımcıların da stand açarak İzmirli moda severlerle buluşacağını söyledi.

Organizasyon boyunca defilelerin yanı sıra, moda sektöründen uzmanların katılacağı söyleşiler, seminerler, canlı performanslar, konserler ve workshop çalışmalarının gerçekleştirileceğini hatırlatan Özden, İzmir Fashion Week kapsamında Loft, Nazlı Terzioğlu, Günce Küçük, Spazio, Murat Acar, Yiğit Eryendi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Tasarım bölümünün gerçekleştireceği defilelere tüm moda severleri davet ediyoruz” diye konuştu.

İzmirlileri bekliyoruz

Rönesans Ajans Sahibi Akif Örük ise güzel bir etkinlik hazırladıklarını belirterek, Moda’nın kalbinin 3 gün boyunca İzmir’de atacağını söyledi. Tasarımcıların sürpriz defilelere imza atacağını dile getiren Örük, “İzmir’de bu tip organizasyonları yapmak zordur. Ama biz firmalarımızın ve kurumlarımızın desteği ile güzel bir projeyi hayata geçireceğiz. 3 gün boyunca sürecek etkinliğimize İzmirlileri bekliyoruz” dedi.

Saç tasarımlarının İzmir Artistik Kuaförler Kulübü tarafından yapılacağı Arkas Otomotiv’in de sponsorlar arasında yer aldığı  organizasyonda, Dora Magazin, Klass Magazin, Haber Türk, Milliyet ve Posta basın desteği verecekler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Havajet'in öğretmenleri Öğretmenler Günü'nü erken kutladı
Sonraki Haber Seni Anlayabilmek Öğretmenim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?