ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hasta çocuk evleri için Bostanlı'da konser

Hasta çocuk evleri için Bostanlı'da konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasta çocuk evleri için Bostanlı'da konser

İzmirli dinleyicileri tarafından uzun zamandır beklenen Evrim Özkaynak, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin tanıtımı amacıyla gerçekleştireceği konserde sevenleriyle buluşacak.

Konser geliri hasta çocukların uzun süreli tedavileri için kurulan evlere destek için kullanılacak.  Karşıyaka Belediyesi, Ege Maden İhracatçıları Birliği, Bekir Kuaför ve Özmecan Matbaacılık’ın destekleriyle gerçekleşecek konser müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.  

19 Aralık 2014 Cuma günü saat 20:30 da Karşıyaka Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserde Evrim,  yıllar boyunca biriktirdiği şarkı belleğinde yer alan  Amerikan caz müziğinden türkülere, Fransız Chanson'lardan İspanyol şarkılara ve Türkçe pop dağarcığının seçkin örneklerine uzanan bir repertuarla ve 2013’te Sezen Aksu ve Aykut Gürel prodüktörlüğünde yayımlanan ‘’Eksik Hece’’ albümünden şarkılarla, eşsiz sesi ve yorumuyla kulakların pasını silecek. Evrim Özkaynak’a bu konserde Zafer Çebi Orkestrası eşlik edecek.

Sosyal sorumluluk bilinci ve farkındalığının özellikle içinde bulunduğumuz bu dönemlerde daha önemli olduğunu vurgulayan Evrim,  ‘’Sesimin ve nefesimin ulaşabildiği her yerde olmanın anlamını, dayanışma ve birlik içindeyken buluyorum. İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin üstlenmiş olduğu misyona duyduğum hayranlık ve bu misyona katkıda bulunma düşüncesinin heyecanıyla tüm dinleyicilerimi ve yardımseverleri konsere bekliyorum.’’ açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa limanları yol istiyor
Sonraki Haber Erdil Yaşaroğlu esprileriyle Egeliler'i güldürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?