ANA SAYFA > EĞİTİM > Hasan Pınarçalı Ortaokulu halkoyunlarında İzmir il birincisi oldu

Hasan Pınarçalı Ortaokulu halkoyunlarında İzmir il birincisi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasan Pınarçalı Ortaokulu halkoyunlarında İzmir il birincisi oldu

İzmir okullar arası halkoyunları yarışmasında Karşıyaka Hasan Pınarçalı Ortaokulu öğrencileri yıldızlar kategorisinde düzenlemeli dalda İzmir birincisi oldu.

Gaziemir Spor salonunda yapılan İzmir okullar arası halkoyunları yarışmasında öğrencileri yıldızlar kategorisinde  düzenlemeli dalda yapılan halkoyunları yarışmasında İzmir yöresi oyunları ile İzmir birincisi oldu.

Karşıyaka Hasan Pınarçalı  Ortaokulu halk oyunları ekibi 1 Nisan’da Uşak’ta yapılacak Ege Bölge elemelerinde İzmir’i temsil edecek.

14 kız ve 14 erkek öğrenciden oluşan 28 kişilik Karşıyaka Hasan Pınarçalı  Ortaokulu halk oyunları ekibi Uşak’taki elemelerde Ege Bölge birinciliğini daha sonra yapılacak Türkiye çapındaki yarışmada da birinci olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Okulda düzenlenen kutlamada konuşan okul Müdürü Polat Topkaya İzmir birincisi olan halkoyunları ekibini kutlayarak şunları söyledi. “1 Nisan 2015 Tarihinde Uşak’ta yapılacak grup elemelerinde ilimizi temsil edecek okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen çalıştırıcı, veli ve öğrencilerime teşekkür ediyorum”

Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgi ve güvendeki mucize!..
Sonraki Haber Ayhan Akman turp gibi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?