ANA SAYFA > SPOR > Ayhan Akman turp gibi...

Ayhan Akman turp gibi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayhan Akman turp gibi...

PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Karşıyaka’da teknik direktör Yusuf Şimşek’in tartışmalı ayrılığının ardından anlaşılan Ayhan Akman, sağlık kontrolünden geçti.

Karşıyaka'nın Orduspor'u 6-0 yendiği karşılaşmada lisansı yetişmediği için takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktör Ayhan Akman, yardımcılarıyla birlikte İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Sabah erken saatlerde İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gelen yeşil-kırmızılı ekibin teknik heyetine kan tetkiklerinin yanı sıra, EKG ve Efor testleri yapıldı. Daha sonra ortopedi, kulak burun boğaz, dahiliye, kardiyoloji ve genel cerrahi bölümlerinde muayene olan teknik ekibin sağlık kontrolleri tamamlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hasan Pınarçalı Ortaokulu halkoyunlarında İzmir il birincisi oldu
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir: Unutmayalım ki, BİSİM hepimizin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?