ANA SAYFA > İZMİR > Harmandalı Çöplüğü'nde yine yangın çıktı

Harmandalı Çöplüğü'nde yine yangın çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Harmandalı Çöplüğü'nde yine yangın çıktı

Harmandalı Çöplüğü'nde bu sabah çıkan yangın korku yaşattı.

Harmandalı Mahallesi'ndeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Çöp Depo Alanı'nda, saat 06.30 sıralarında ilk belirlemelere göre metan gazından dolayı tutuşan çöplerin, rüzgarın da etkisiyle alev alması sonucu yangın çıktı. İzmir'in metropol alandaki ilçelerinin hepsinin çöplerinin döküldüğü alanda çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Çöplükten çıkan dumanlar İzmir'in birçok yerinden görülürken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin Merkez, Çiğli, Karşıyaka ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, çöp depolama alanına hareket etti. Ekipler su sıkarak ve iş makinelerini kullanarak söndürme çalışmalarına başladı. Çöplük dışına sıçrama olasılığı bulunmayan yangını söndürmek için çalışma başlatıldı. 4 saat sonra yangın kontrol altına alınırken, iş makineleri çalışmalarına devam ediyor.

İki hafta önce de Harmandalı çöplüğünde yangın çıkmış, uzun uğraşlar sonrası söndürülmüştü. Çevre sakinleri, çöplüğün kaldırılmamasından dolayı şikayetlerini dile getirmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Gürcü stoper
Sonraki Haber Bostanlıspor basketbolda 3 yılda 3 lig atladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?