ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor basketbolda 3 yılda 3 lig atladı...

Bostanlıspor basketbolda 3 yılda 3 lig atladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor basketbolda 3 yılda 3 lig atladı...

Son yıllarda çeşitli spor branşlarındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Bostanlıspor basketbolda da 3 yılda 3 lig atladı...

Bostanlıspor basketbol takımının özerk hale gelmesiyle atılımına başladığını belirten kulüp başkanı Avni Erboy, "Basketbol şubemizi özerk hale getirdik ve Karşıyaka'nın alt yapısı olarak çıktığımız yolda Altar Toker ve arkadaşlarının elele vermesiyle büyük ivme yakaladık. Basketbola şubesine yeniden can veren, ekonomik gücü oluşturan Altar Toker'e, Bostanlıspor Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Bugün ortada basketbol adına bir eser varsa Altar kardeşimize aittir. Kendisini de yönetim olarak en kısa zamanda onurlandırmayı düşünüyoruz.  3 sezonda 3 lig atladık. Bölgesel Ligle başladık, önce 3. Lige ve nihayet de 2. Ligdeyiz. TBF'nin ligleri yeniden şekillendirmesiyle birlikte şimdi İzmir'in basketbol 2. Liginde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile birlikte 2 takımından birisiyiz. Bu bize onur, Karşıyaka'ya gurur vermeli. Bostanlıspor basketbol şube başkanlığını başarıyla yürüten Serkan Ergüven ve arkadaşlarına da sonsuz teşekkür ederiz. Bu güçlü yönetim başarılarına yenilerini ekleyecek. Bizler de her zaman yan larında olacağız " dedi.
Bostanlıspor Baskebol Şube Başkanı Serkan Ergüven, 3 yılda 3 lig atladıklarını ve verdikleri her sözü yerine getirdiklerini ifade ederek, "bu oluşumda Altar Toker liderlik yaptı, benim şube başkanlığımda şu anda KSK başkanlığını üstlenen Ali Erten, Osman Kırkpınar, Cengiz Bakır, Ulaş Dal, Egemen Dinçer, Avni Yelkenbiçer, Vecdi Fırtına, Mustafa Celep, KSK'nin eski basketbol şube başkanlarından Mutlu Altuğ başta olmak üzere ismini saymakla bitiremeyeceğim pek çok Karşıyakalı bu oluşuma destek verdi. Herkese sonsuz teşekkür ederiz. Bu yıl hem işimiz daha zor, hem de sorumluluğumuz daha büyük. Pınar Karşıyaka ile işbirliği içinde olmak ve Pınar Karşıyaka'ya oyuncu yetiştirmek istiyoruz" dedi.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Harmandalı Çöplüğü'nde yine yangın çıktı
Sonraki Haber İŞKUR’dan üniversite öğrencilerine iş deneyimi ve para kazanma imkânı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?