ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Halk Sağlığı Müdürlüğü bu kez kulakların pasını sildi

Halk Sağlığı Müdürlüğü bu kez kulakların pasını sildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halk Sağlığı Müdürlüğü bu kez kulakların pasını sildi

Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları, Türk Halk Müziği Korosu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. Yer yer hüzünlü yer yer neşeli türkülerin yer aldığı konser dinleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı.

Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Bediha Salnur, Müdür yardımcıları, müdürlük çalışanları ve halk katıldı. Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur konuşmasında, 14 Mart Tıp Bayramı’nın anlam ve önemine değinerek, “İzmir halkının sağlığından sorumlu halk sağlığı ekibinin lideri olmaktan gurur duyuyorum. Halk müziği ekibimize teşekkür ediyorum. Yaşlılara çocuklara sağlık vermeye gidecek bu koro, hastalıkları alıp sağlık verecekler” dedi.

Konser, şef Sabahattin Gülümser ve konserde yer alan halk oyunları ekibine çiçek verilmesi ile son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ öğrencileri için ‘Sosyal Market’ açıldı
Sonraki Haber Kordon ve Pasaport’a yeni yönetmelik geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?