ANA SAYFA > SPOR > Hakem hatasıyla 2 sayı Reyer Venezia'ya gitti

Hakem hatasıyla 2 sayı Reyer Venezia'ya gitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakem hatasıyla 2 sayı Reyer Venezia'ya gitti

Fiba Şampiyonlar Ligi çeyrek finlinde dün oynanan Pınar Karşıyaka-Umana Reyer Venezia karşılaşmasında hakem hatası nedeniyle İtalyan temsilcisini 2 sayı fazla yazıldı...

Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine 5 dakika 8 saniye kala Pınar Karşıyaka 36-21 öndeyken Umana Reyer Venezia'lı Melvin Ejim'in ayağı çizgide olması nedeniyle hakem düdük çaldı. Düdük sonrası Ejim'in atışı basket olurken maçın hakemleri topu pota altından çıkarttı. Bu arada masa hakemleri sayıyı skorboard'a geçirdi. Yeşil kırmızılılar bu hatay farkedemedi. Maçta sonra bir taraftarın haber vermesiyle karara itiraz edildi. Fakat itiraz için 20 dakikanın geçmesi nedeniyle skorda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Karşılaşmayı Pınar Karşıyaka 74-71 kazanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Güven'den Ak Parti'ye ''İzmir edebi'' hatırlatması
Sonraki Haber 1.Karşıyaka Tiyatro Festivali 25 Mart'ta başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?