ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Güven'den Ak Parti'ye ''İzmir edebi'' hatırlatması

CHP'li Güven'den Ak Parti'ye ''İzmir edebi'' hatırlatması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Güven'den Ak Parti'ye ''İzmir edebi'' hatırlatması

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın birkaç gündür CHP ve İzmirlileri hedef alan açıklamalarda bulunduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'den, AKP yöneticileri ve Bakanlarına "İzmir edebi" hatırlatması geldi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, "Referandumda Evet ' denilmesi için mantıklı tek sebep bulamayanlar, İşi hayırcıları suçlamaya ve hakarete dökmeye çalışıyorlar. İzmir'de de AKP İl Başkanı Bülent Delican'ın ve kente gelen Bakanların yapmaya çalıştığı budur. Ama biz İzmir'e ve İzmirlilere yakışan üslubumuzu bozmadan,  çekilmek istediğimiz o seviyesiz tartışmaların içine girmeyeceğiz"  dedi. Güven açıklamasında şunları söyledi.

EVET'İ SAVUNAMAYANLAR SALDIRAYA BAŞLADI

Son günlerde görüyoruz ki, Türkiye'nin içinde bulunduğu olağanüstü günlere, ülkenin geleceğini ilgilendiren bir referanduma giderken, AKP yürütmeye çalıştığı ama halka tek bir haklı gerekçe bile sunamadığı "Evet" kampanyasını, Hayır diyenlere çamur atma ve hakaret etme kampanyasına dönüştürmüştür. Evet'i savunamayanlar hakarete ve saldırıya başladı. AKP'li yöneticiler hala bu referandumu bir parti meselesi olarak, saltanatlarının devamı olarak görmekte ve bunun karşısında duran kim olursa olsun suçlamaktadırlar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve partimizi, dolayısıyla partimizi her seçimde İzmir'de açık ara birinci yapan İzmirlileri hedef alan bu asılsız, manasız ve seviyesiz ithamları elbette ki cevap verecek değerde bulmuyoruz. Bizler, tüm İzmir ve Türk halkıyla birlikte, AKP'nin bu suçlamalarına cevabımızı, 16 Nisan'da sandıkları hayır oylarıyla patlatarak vereceğiz.

BOŞ LAFLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın açıklamalarının, kültürü, edebi ve aydınlığıyla öne çıkan İzmir'e ve İzmirliye hakaret olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Güven "Biz işimize bakacağız, onlar gibi koltuk koruma, saltanatı sürdürme gibi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz memleketin ve cumhuriyetin geleceği.   Kimseyi Evetçi, Hayırcı diye ayırmadan seviyor ama tüm İzmir ile birlikte 16 Nisan'da Hayır diyoruz. Bizim boş lafla,  AKP'li yöneticilerin koltuk sevdasıyla uğraşacak zamanımız yok.   "Evet" denmesi için halka bir sebep sunamayanları kendi öfkeleri, suçlamaları ve çaresizlikleriyle baş başa bırakıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serkan Ergüven: Bize göre bu sezonun galibi Karşıyaka'dır
Sonraki Haber Hakem hatasıyla 2 sayı Reyer Venezia'ya gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?