ANA SAYFA > GÜNDEM > Hafize Bahriye Yağcı Camisi'nin çevresini belediye düzenledi...

Hafize Bahriye Yağcı Camisi'nin çevresini belediye düzenledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hafize Bahriye Yağcı Camisi'nin çevresini belediye düzenledi...

Mustafa Kemal Mahallesi’nde hayırsever Hafize Bahriye Yağcı tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Karşıyaka’nın en büyük ve en modern camisi, açılıştan bu yana yaşanan ulaşım ve çevre sorunlarından kurtuldu.

Karşıyaka Belediyesi öncelikle bulunduğu alandaki kot farkı nedeniyle alt ve üst caddelere ulaşım sorunu yaşanan caminin arka kısmında kalan imarlı alan, kayalardan ve otlardan temizlenerek yola dönüştürdü. Caminin ön ve arka bölümlerine, boyu 3 metreyi bulan istinat duvarları yerleştirildi. Camiye farklı noktalardan ulaşımın sağlanabilmesi için 6553/13, 6753/21 ve 6753/12 sokakları asfalt yol olarak hizmete açıldı. Bülent Ecevit Caddesi’nden camiye kadar da 300 metrelik yol, parke yol olarak düzenlendi. Caminin ön kısmında bulunan boş arazi de yeşil alan ve park olarak yenilendi. Caminin iç kısımlarına konulan bank ve tamamlanacak gölgeliklerle de cemaatin rahat etmesi sağlandı.
Karşıyaka’daki tüm ibadethanelere özen gösterip destek olmaya çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Camilerimizin ve cami çevrelerinin düzenli hale gelmesi, vatandaşlarımızın huzur içinde ulaşım sağlamaları bizler için çok önemli. Adaylık zamanımda buraya geldiğimde yolun kapalı olduğunu, yeşil alanın da içler acısı durumda olduğunu gördüm ve seçimden sonra hemen çalışmaya başladık. İlk olarak arka kısımdaki yolu açtık ve ulaşımı kolaylaştırdık. Sonra da yeşil alanı düzenledik. Hem cemaatin hem de çevre halkının rahatı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Karşıyaka’nın en modern camisinin etrafında  Belediye olarak her zaman halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışacağız. Camilerde ibadetlerini yapacak olan hemşerilerimizin taleplerine imkanlarımız ölçüsünde öncelik vereceğiz. Mustafa Kemal Mahallesi’nde yeni yapılan cami de bulunduğu konum nedeniyle düzenlemeleri yapılmayan bir alandaydı. Ekiplerimiz programa alarak ihtiyaç olan tüm düzenlemeleri tamamladı. Hizmet anlayışımızı aynı doğrultuda sürdürüp talep olan her noktaya ulaşacağız” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'dan Banvit'e teşekkür...
Sonraki Haber Konut satışları Ekim'de arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?