ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Banvit'e teşekkür...

Bostanlıspor'dan Banvit'e teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Banvit'e teşekkür...

Türkiye Basketbol 3. Lig B Grubu'nun namağlup lideri Bostanlıspor deplasmanda Bandırma Kırmızı'yı 74-55 yenerek altıncı maçını da kazandı.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya 8-0’lık seriyle başlayan Bostanlıspor ilk çeyreği 23-12 önde geçerken; devre sonunda 19 sayılık farkı yakaladı: 41-22
Üçüncü çeyrekte Talat Alp Altunbey’in basketleriyle oyunda kalmaya çalışan ev sahibi Bandırma Kırmızı karşısında farkın kapanmasına izin vermeyen Bostanlıspor son bölüme 55-38 üstün girdi. Son bölümde genç oyuncularına şans tanıyan yeşil kırmızılı ekip sahadan 74-55’lik skorla galip ayrıldı.
Bu sonuçla ligdeki 6.maçından da sahadan galibiyetle ayrılan Bostanlıspor grubundaki liderliğini sürdürürken; liglerdeki yenilmez tek takım ünvanını da korudu.
Bostanlıspor’da Onur Kentli 14 sayı ile takımının en skorer ismi olurken; Oğulcan Sevim 12 sayı, Mert Aykutluğ 11 sayı, Erdinç Gül 10 sayı, Sercan Tülek 9 sayı, Cem Bozok 7 sayı, Serhat Doğanay 6 sayı, Evren Yenice 5 sayı ile mücadele ettiler.
Serkan Ergüven:’’Zorlu deplasmanda, güzel galibiyet’’
Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Bostanlıspor Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven öncelikle Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç’a misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ederken ‘’Zorlu bir deplasmandan güzel bir galibiyetle dönerek emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bizi Bandırma deplasmanında yalnız bırakmayan dostlarımıza da teşekkür ediyor ve galibiyeti onlara hediye ediyoruz" dedi.
Avni Erboy:’’Banvit yönetimine teşekkürler’’
Bandırma deplasmanında Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'ın takımlarıyla yakından ilgilenmesine son derece mutlu olduklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy ise "Özkan Kılıç kardeşimiz başta olmak üzere tüm Banvit ve Bandırma Kırmızı camiasına şükranlarımızı sunuyoruz. Bandırma'ya gidişimizden, dönüşümüze kadar ilgilerini esirgemediler. Pek çok kulübe örnek oldular. Teşekkür ediyoruz" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 40.yıl onuruna Kocaoğlu'na plaket
Sonraki Haber Hafize Bahriye Yağcı Camisi'nin çevresini belediye düzenledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?