ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gülümsemeyi sevdiren kitap

Gülümsemeyi sevdiren kitap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gülümsemeyi  sevdiren kitap

İzmirli Yazar Özenay Özdinç’in Destek Yayınları'ndan basılan Mutluluk Reçetesi kitabı raflarda yerini aldı. Özdinç, “İnsan ruhunu besleyecek yepyeni bir kitap. Bu rengarenk ve mutlulukların yolu. Ne arzuluyorsanız size o geliyor. Sabırlarımın yanına şükürlerimi koydum. Yolumun aydınlığını buldum” diyor.

Mutluluk Reçetesi;  Şükürlerini arayanların görebileceği,  gördükten sonra huzuru  kendi nefeslerine vereceği bir kitap.  Pozitif düşünce gücünü ve  renkli gizemli bir yolculuğu anlatan kitapta  birbirini tanımayan 10 kişinin bu  yola girdikten sonra yaşamlarındaki  mucizeler, başarılar ve sevinçler de örnek olarak anlatılıyor.

Yaşamınızdaki ilk isteğiniz kendinizi  ruhen beslemek olmalı diyen Özdinç, “Gülümsemeyi sevdiğim dünyama hoş geldiniz. Amacım mutluluk, huzur, sevgi…Kendimin önemini anladığım andan itibaren huzuru buldum. mutluluk yoluma devam ediyorum. Bu kitap da sizlerle buluşmanın yeni bir başlangıcı. Mutluluk Reçetesi; Sizlere de gülümsemeyi sevdirecek. Kendinize, nefesinize kısaca yaşam yolunuza sahip çıkmayı öğretecek.  Geçmişten öğretilerimizi alıp bu öğretilerle yolumuza devam ediyoruz. Yaşamda  tüm mücadelelerin arkasından mükafatların geldiğine inanıyoruz. Bunu yaşayarak da görüyoruz.  Yepyeni öğretilerle yeni yaşam yolumuza devam ediyoruz.  Hayat güzel, nefesinin kıymetini bil, aynalarla barış, hak edene hakkını ver ki  HAK’tan hakkını isteyebilesin….Şükürlerini gör…Kendini sev; Sevginin anahtar olduğunu bil. Bu anahtarın da sende olduğunu bilerek sahip çık” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencisi Deniz Özen Dünya Üçüncüsü
Sonraki Haber İş Dünyası seçimden sonra yapısal reform bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?