ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gülsin Onay Karşıyakalılar'ı büyüledi

Gülsin Onay Karşıyakalılar'ı büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gülsin Onay Karşıyakalılar'ı büyüledi

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, 2016-2017 Sanat Sezonunu, dünyaca ünlü Piyanist Gülsin Onay’ın muhteşem konseri ile açtı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konseri, Şef Rengim Gökmen yönetti.

Karşıyaka Belediyesi tarafından kurulan ve Türkiye’de bir ilçe belediyesi tarafından oluşturulan ilk ‘kadrolu’ orkestra olma özelliğini taşıyan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, yeni sanat sezonuna da hızlı başladı. 2016-2017’de toplam 19 konsere imza atacak olan Karşıyaka’nın genç sanatçıları, sezonu dünyaca ünlü Devlet Sanatçısı, piyanist Gülsin Onay’ın muhteşem konseri ile açtı.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Şef Rengim Gökmen’in yönettiği konser, Cumhuriyet tarihindeki Demokrasi Şehitleri’ne adandı. Salonu dolduran sanatseverler, konser bitiminde sahnedekileri ayakta alkışladı.

KODA’nın sezon boyunca, Atakent Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde vereceği konserlerde, 40 solist sahne alacak. 6 ünlü şef de sanatseverlerin karşısına çıkacak. KODA’nın dışında, İzmir’in en aktif sanat merkezlerinden biri olan Hikmet Şimşek’te 21 konser daha yapılacak. Her Pazartesi kulaklardaki ‘pası’ silecek olan konserlerde; resitaller, trio, quartet, jazz ve etnik müzikten oluşan bir repertuar yer alacak. Geçen senelerden farklı olarak, bu yıl her konser farklı bir temayla işlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği'nden de Behram'a kınama
Sonraki Haber Buca’da amatör kulüplere büyük destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?