ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da amatör kulüplere büyük destek

Buca’da amatör kulüplere büyük destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da amatör kulüplere büyük destek

Buca’da faaliyet gösteren 14 amatör spor kulübü ile Meclis toplantı salonunda bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Yenigün’de 13.3 dönüm alan üzerinde kurulacak Yenigün Spor Kompleksi’nin müjdesini verdi.

Amatör Spor Kulüplerine kullanımı için inşa edilecek ve içerisinde 1 adet büyük, 2 adet küçük futbol sahası, koşu parkuru, soyunma odaları, hakem odası, kulüp odaları, 550 kişilik tribün ve kafeterya bulunan tesisi, kulüp yöneticilerine anlatan Başkan Levent Piriştina, “Sizler bu kentin dinamiği olan gençler için çalışıyorsunuz. Sizleri kendi ayakları üzerinde durur vaziyete getirmek bizim borcumuz. Mücadelenizde yalnız bırakmayacağız. Şimdi sizler için, amatör sporun kalbi olacak bir tesis kazandıracağız. Tesisin, amatör kulüplere sürekli nakit girişi sağlayıp, hizmetlerini devamlı kılacağına inanıyorum” diye konuştu.

Buca’nın, Yenigün Spor Kompleksi’nden sonra inşasına gelecek yıl Yaylacık’ta başlanacak spor kompleksiyle sporda çağ atlayacağını belirten Başkan Piriştina, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Evka-1’de yapacağı 2 bin 200 kişilik spor salonu ile de Buca’nın  20-25 yıllık spor tesisi ihtiyacının karşılanmış olacağını ifade etti. Yenigün Spor Kompleksi’nin isminin kulüpler tarafından belirlenmesini isteyen Başkan Piriştina, “ Buraya akıtılan paradan çok akıtılan emek ve ter önemli. Tesisin isim babalığını size bırakıyorum” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Kenan Polat, projeden büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, “Yıllarca hiçbir başkandan destek görmedik. İlk defa Levent Başkan yanımızda oldu. İyi ki varsınız” sözleriyle Başkan Levent Piriştina’ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gülsin Onay Karşıyakalılar'ı büyüledi
Sonraki Haber İspanyollara Türk çipurası, levreği ziyafeti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?